Een vruchtbare samenwerking

 

Uw medewerkers leveren het meest rendement wanneer zij zich met het productieproces bezig kunnen houden. De tijd die zij besteden aan het schoonmaken en repareren van machines en apparatuur vanwege kalkafzetting is feitelijk verloren tijd. Verhoog uw omzet en verlaag uw kosten door het toepassen van waterontharders. In het portfolio van DigiSoft is altijd een type te vinden dat aansluit bij uw bedrijfsproces. Laat ons u het rendement voorrekenen!


Eerlijk ondernemen
En weet u dat u met een DigiSoft waterontharder ook nog eens groener onderneemt? Uw klanten zullen dat zeker waarderen. Met zacht water gebruikt u minder was-, reinigings- en schoonmaakmiddelen, bespaart u op onderhoud en energieverbruik én gaat uw apparatuur langer mee. Dus schaf een DigiSoft waterontharder aan, dan profiteert u op alle vlakken. Wij dragen met jaarlijks onderhoud zorg voor een optimale werking en een perfecte waterkwaliteit. Met een DigiSoft van Technische Unie kiest u voor:
 
BEDRIJFSZEKERHEID, KOSTENBESPARING, HOGER RENDEMENT EN WINST.


Gewoon voordelig!
U denkt aan uw rendement, uw klanten en het milieu? Met zacht water zit u goed. Alle voordelen van zacht water voor uw onderneming op een rij:

 • economisch: 60% minder wasmiddelen, wasverzachter, vaatwasmiddelen, reinigings- en desinfectiemiddelen;
 • slim: geen ontkalkingsmiddelen meer nodig;
 • snel:  makkelijker schoonmaken van apparatuur, machines en sanitair, bovendien verliest u geen tijd aan het ontkalken ervan. Ook het dagelijks onderhoud hoeft minder intensief te gebeuren;
 • zuinig: lager energieverbruik;
 • duurzaam: langere levensduur van uw apparaten (zoals koelings- en verhittingselementen, boilers, doseerpompen, afsluiters, sensoren, vernevelaars, etc.);
 • groen: er komen minder chemische middelen in het milieu terecht;
 • mooi: uw apparatuur en sanitair beschadigt niet door agressieve ontkalkingsmiddelen;
 • gezond: het is beter voor de gezondheid van uw medewerkers;
 • voordelig: minder reparatie- en onderhoudskosten door kalkaanslag op uw industriële apparatuur en machines;
 • solide: u voorkomt onnodige, ergerlijke defecten aan uw machines en apparatuur.


Geheel naar uw wens
Grootindustriële ondernemers en bedrijven hebben specifieke wensen en behoeften als het gaat om waterbehandeling. Deze waren het uitgangspunt bij het ontwikkelen van onze innovatieve DigiSoft-modellen. Voor een uitstekende waterontharder voor uw bedrijf, met een degelijke kwaliteit en voor een gunstige prijs bent u bij Technische Unie aan het juiste adres:

 • uiterst zuinig in zout- en spoelwaterverbruik: zoutverbruik van slechts 500 gram per m3 bij 10 °dH en spoelwaterverbruik is 80% zuiniger dan reguliere modellen;
 • praktisch vormgegeven met schuifdeksel voor bijvullen zoutreservoir en bescherming display;
 • goed in te stellen zoals dubbele (spoel-) regeneratiemodus, tijd- of dagenspoeling;
 • degelijke vormgeving (gaat wel 25 jaar mee);
 • geleverd met optimaal ingestelde software;
 • ook te gebruiken in vochtige ruimtes.

Het onderhoud, de service en garantie van de DigiSoft kwaliteitsproducten zijn zeer goed geregeld.

Degelijk en betrouwbaar
De Technische Unie weet als (elektro-)technische groothandel precies wat er speelt in de markt. De DigiSoft waterontharders worden betrokken bij een Nederlandse fabrikant van waterbehandelingssystemen, met passie voor het vak en een jarenlange ervaring op het gebied van waterbehandeling. Hierdoor geven wij u de garantie op jarenlang zorgeloos genieten van zacht, kalkvrij water. De waterontharders worden compleet geleverd met alle benodigde aansluitmaterialen voor een gemakkelijke en professionele installatie van uw ontharder, inclusief een duidelijke gebruiks- en installatiehandleiding. Onze medewerkers staan klaar om met u mee te denken en u te voorzien van een goed advies.


In heel Nederland
Technische Unie verkoopt de DigiSoft-serie in al haar vestigingen. Wilt u weten waar u bij u in de buurt terecht kunt? Vul uw postcode in bij “Vind uw verkooppunt” voor een goede installateur of het dichtstbijzijnde filiaal van Technische Unie.

Informatie aanvragen