DigiSoft ontzorgt u

 

De waterkoker, de gootsteen, de wc… overal zit kalk, het is om gek van te worden. U blijft poetsen met dure ontkalkingsmiddelen, die ook nog eens slecht zijn voor uw gezondheid en het milieu. Een DigiSoft waterontharder is dé oplossing voor dit probleem. Uw installateur kan u er alles over vertellen. Met één investering waar u verder geen omkijken naar hebt, bent u ten minste drie maal beter uit – en geniet u van lekkerder water en een stralende vaat!


Schadelijk en lelijk
Het Nederlandse leidingwater zit vol kalk. Kalk hecht zich muurvast op sanitair, kranen, leidingen en in al uw apparaten, zoals het koffieapparaat, CV-ketel en wasmachine. Niet alleen ziet deze kalkaanslag er lelijk uit, het verkort de levensduur van deze apparaten en verhoogt het energieverbruik. Kalkaanslag verwijderen is bovendien een vervelend klusje. Het is niet gek dat steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een waterontharder.


Kalkaanslag voorkomen
Door uw leidingwater te ontharden voor gebruik, voorkomt u de vervelende kalkaanslag. De DigiSoft waterontharder filtert u uw water op professionele wijze op basis van ionenuitwisseling. Dit verlengt de levensduur van uw huishoudelijke apparaten en bespaart niet alleen energie, maar ook (vaat)wasmiddelen en zepen. Ook voorkomt u onnodige reparatie- en onderhoudskosten. Dat scheelt aanzienlijk in uw portemonnee. 


De voordelen van kalkvrij water
Een waterontharder ontkalkt leidingwater. Het resultaat is helder, zacht water met vele voordelen voor uw huishouden. Zacht water:

 • verlaagt het energieverbruik: verkalkte elementen verbruiken 10-20% meer energie;
 • smaakt lekkerder, dus ook uw kopje koffie of thee;
 • voorkomt schadelijke en lelijke kalkaanslag op en in sanitair;
 • zorgt voor een langere levensduur van het sanitair;
 • voorkomt dichtslibben en defecten door kalkaanslag in o.a. waterkoker, koffiezetapparaat, stoomoven, Quooker/heetwaterkraan, cv-ketel en boiler;
 • voorkomt huidproblemen zoals een uitgedroogde, schrale huid, huisvrouweneczeem en een rode, geïrriteerde en/of jeukende huid, ook na het douchen. Een zachtere huid is het gevolg;
 • voorkomt hoge kosten aan was-, vaatwas- en reinigingsmiddelen zoals waspoeder, wasverzachter, douchegel, zepen en schoonmaakmiddelen, want daar kunt u aanzienlijk op besparen.

 
Zuinig en degelijk
Technische Unie koos voor DigiSoft vanwege de degelijke kwaliteit en de gunstige prijs. De zuinige DigiSoft waterontharder voldoet aan al uw wensen:

 • de DigiSoft waterontharder gaat tot wel 25 jaar mee;
 • zeer zuinig in zout- en spoelwaterverbruik;
 • praktisch en degelijk vormgegeven;
 • ruim instelbaar: dubbele (spoel-) regeneratiemodus, tijd- en dagenspoeling;
 • geheel digitaal aangestuurd;
 • geleverd met optimaal ingestelde software
 • ook te gebruiken in vochtige ruimtes.

Het onderhoud, de service en garantie van de DigiSoft kwaliteitsproducten zijn zeer goed geregeld.

Degelijk en betrouwbaar
De Technische Unie weet als (elektro-)technische groothandel precies wat er speelt in de markt. De DigiSoft waterontharders worden betrokken bij een Nederlandse fabrikant van waterbehandelingssystemen, met passie voor het vak en een jarenlange ervaring op het gebied van waterbehandeling. Hierdoor geven wij u de garantie op jarenlang zorgeloos genieten van zacht, kalkvrij water. De waterontharders worden compleet geleverd met alle benodigde aansluitmaterialen voor een gemakkelijke en professionele installatie van uw ontharder, inclusief een duidelijke gebruiks- en installatiehandleiding. Onze medewerkers staan klaar om met u mee te denken en u te voorzien van een goed advies.  

 

Waar te koop
Voor advies en aanschaf van de DigiSoft Waterontharder kunt u terecht bij de plaatselijke installatiebedrijven en onze groothandel de Technische Unie. Wilt u weten waar u bij u in de buurt terecht kunt? Vul uw postcode of plaatsnaam in bij “Vind uw verkooppunt”.

Informatie aanvragen