Gun uzelf de vele voordelen

 

U runt een restaurant of café, geen schoonmaakbedrijf… Het kan niet de bedoeling zijn om dag in dag uit in de weer te zijn met het schoonmaken en onderhouden van uw apparatuur en sanitair, omdat zich om de haverklap teveel kalk ophoopt op plekken waar het niet hoort. Een waterontharder van DigiSoft in uw zaak voorkomt kalkproblemen. Dit bespaart u een hoop ergernis, kosten en – misschien wel de belangrijkste - tijd. Door de kalk af te serveren, bedient u uw klanten beter!


Eerlijk ondernemen
Uw klanten kiezen steeds bewuster voor puur en eerlijk. Uw inspanningen om groener te ondernemen zullen zij zeker waarderen. Met de DigiSoft waterontharder doet u dat. Want met zacht water gebruikt u minder was-, reinigings- en schoonmaakmiddelen. Dus schaf een DigiSoft waterontharder aan, dan profiteert u zorgeloos van zacht water. Wij dragen met jaarlijks onderhoud zorg voor een optimale werking en een perfecte waterkwaliteit. Met een DigiSoft van Technische Unie kiest u voor:
 
BEDRIJFSZEKERHEID, KOSTENBESPARING, HOGER RENDEMENT EN WINST.


Gewoon voordelig! 
U denkt aan uw klanten, uw portemonnee en het milieu? Met zacht water zit u goed. Alle voordelen van zacht water voor de horeca op een rij:

 • economisch: 60% minder wasmiddelen, wasverzachter, vaatwasmiddelen, reinigings- en desinfectiemiddelen;
 • slim: geen ontkalkingsmiddelen en zout voor uw vaatwassers meer nodig;
 • snel:  makkelijker schoonmaken van apparatuur, machines en sanitair, bovendien verliest u geen tijd aan het ontkalken ervan;
 • zuinig: lager energieverbruik;
 • duurzaam: langere levensduur van uw apparaten;
 • groen: er komen minder chemische middelen in het milieu terecht;
 • mooi: uw apparatuur en sanitair beschadigt niet door agressieve ontkalkingsmiddelen;
 • gezond: het is beter voor de gezondheid van uw medewerkers;
 • voordelig: minder reparatie- en onderhoudskosten als gevolg van kalkaanslag.


Geheel naar uw wens
Horecaondernemers hebben specifieke wensen en behoeften. Deze waren het uitgangspunt bij het ontwikkelen van onze horecamodellen. Voor een uitstekende waterontharder voor uw zaak, met een degelijke kwaliteit en voor een gunstige prijs kunt u bij Technische Unie terecht:

 • uiterst zuinig in zout- en spoelwaterverbruik: zoutverbruik van slechts 350 gram per m3 bij 10 °dH en spoelwaterverbruik is 80% zuiniger dan reguliere modellen;
 • praktisch vormgegeven met schuifdeksel voor bijvullen zoutreservoir en bescherming display;
 • goed in te stellen zoals dubbele (spoel-) regeneratiemodus, tijd- of dagenspoeling;
 • degelijke vormgeving (gaat wel 25 jaar mee);
 • geleverd met optimaal ingestelde software;
 • ook te gebruiken in vochtige ruimtes.

Het onderhoud, de service en garantie van de DigiSoft kwaliteitsproducten zijn zeer goed geregeld.


Degelijk en betrouwbaar
De Technische Unie weet als (elektro-)technische groothandel precies wat er speelt in de markt. De DigiSoft waterontharders worden betrokken bij een Nederlandse fabrikant van waterbehandelingssystemen, met passie voor het vak en een jarenlange ervaring op het gebied van waterbehandeling. Hierdoor geven wij u de garantie op jarenlang zorgeloos genieten van zacht, kalkvrij water. De waterontharders worden compleet geleverd met alle benodigde aansluitmaterialen voor een gemakkelijke en professionele installatie van uw ontharder, inclusief een duidelijke gebruiks- en installatiehandleiding. Onze medewerkers staan klaar om met u mee te denken en u te voorzien van een goed advies. 


In heel Nederland
Technische Unie verkoopt de DigiSoft-serie in al haar vestigingen. Wilt u weten waar u bij u in de buurt terecht kunt? Vul uw postcode in bij “Vind uw verkooppunt” voor een goede installateur of het dichtstbijzijnde filiaal van Technische Unie.


Informatie aanvragen