Uw meerwaarde


Uw klanten zullen tevreden vaststellen dat zij de goede keuze maakten toen zij u inhuurden als installateur, wanneer u hen met een DigiSoft waterontharder verzekert van jarenlang zacht water. Tevreden klanten zijn goede ambassadeurs. En mond-tot-mond reclame is voor veel installateurs nog steeds de belangrijkste manier om aan nieuwe opdrachten te komen. Met DigiSoft presenteert u zich als specialist in oplossingen om problemen met kalk te voorkomen.


De garantie van DigiSoft
Wanneer u een nieuwe keuken of badkamer installeert kunt u uw klant met vertrouwen adviseren over de voordelen van een kwaliteitsontharder uit de DigiSoft-serie. De investering in een goede waterontharder betaalt zich vanzelf terug door de toekomstige besparing aan zeep, schoonmaak-, was- en ontkalkingsmiddelen. Ook werkt apparatuur efficiënter en gaat het langer mee. Maar boven alles wil uw klant dat de nieuwe keuken of badkamer er stralend uit blijft zien. Met DigiSoft biedt u die garantie!


DigiSoft denkt mee
Wij ondersteunen u als installateur met een onderscheidende aanpak die uw verkoopkansen vergoot en uw omzet in waterbehandelingssystemen laat groeien. U staat er dus niet alleen voor. We zetten een marketing & sales plan op papier en leiden u en uw medewerkers op tot zachtwaterspecialist. Met praktische productopstellingen en op maat geschreven verkoop-presentatiemappen benadert u uw klant met vertrouwen en een goed verhaal.


Eenvoudig besteld, snel geleverd
Wanneer u (technische) vragen heeft, helpen we u met raad en daad. Technische Unie levert de DigiSoft waterontharders uit voorraad. Wanneer u de order mee laat lopen met uw reguliere bestelling betaalt u geen verzendkosten en leveren wij snel uit. U maakt door de gunstige prijsstelling een interessante marge.


De voordelen van kalkvrij water
Een waterontharder ontkalkt leidingwater. Het resultaat is helder, zacht water met vele voordelen voor thuis of in uw zaak. Zacht water:

 • verlaagt het energieverbruik: verkalkte elementen verbruiken 10-20% meer energie.
 • voorkomt schadelijke en lelijke kalkaanslag op en in sanitair;
 • zorgt voor een langere levensduur van het sanitair;
 • voorkomt dichtslibben en defecten door kalkaanslag in o.a. waterkoker, koffiezetapparaat, stoomoven, Quooker/heetwaterkraan, cv-ketel en boiler;
 • voorkomt huidproblemen zoals een uitgedroogde, schrale huid, huisvrouweneczeem en een rode, geïrriteerde en/of jeukende huid, ook na het douchen. Een zachtere huid is het gevolg;
 • voorkomt hoge kosten aan was-, vaatwas- en reinigingsmiddelen zoals waspoeder, wasverzachter, douchegel, zepen en schoonmaakmiddelen, want daar kan aanzienlijk op bespaard worden;


Zuinig en degelijk
Technische Unie koos voor DigiSoft vanwege de degelijke kwaliteit en de gunstige prijs. De zuinige DigiSoft waterontharder voldoet aan al uw wensen:

 • de DigiSoft waterontharder gaat tot wel 25 jaar mee;
 • zeer zuinig in zout- en spoelwaterverbruik;
 • praktisch en degelijk vormgegeven;
 • ruim instelbaar: dubbele (spoel-) regeneratiemodus, tijd- en dagenspoeling;
 • geheel digitaal aangestuurd;
 • geleverd met optimaal ingestelde software
 • ook te gebruiken in vochtige ruimtes.

Het onderhoud, de service en garantie van de DigiSoft kwaliteitsproducten zijn zeer goed geregeld.

Degelijk en betrouwbaar
De Technische Unie weet als (elektro-)technische groothandel precies wat er speelt in de markt. De DigiSoft waterontharders worden betrokken bij een Nederlandse fabrikant van waterbehandelingssystemen, met passie voor het vak en een jarenlange ervaring op het gebied van waterbehandeling. Hierdoor geven wij u de garantie op jarenlang zorgeloos genieten van zacht, kalkvrij water. De waterontharders worden compleet geleverd met alle benodigde aansluitmaterialen voor een gemakkelijke en professionele installatie van uw ontharder, inclusief een duidelijke gebruiks- en installatiehandleiding. Onze medewerkers staan klaar om met u mee te denken en u te voorzien van een goed advies. 

 
Waar te koop
Voor advies en aanschaf van de DigiSoft Waterontharders kunt u terecht bij onze groothandel de Technische Unie. Wilt u weten waar u bij u in de buurt terecht kunt? Vul uw postcode of plaatsnaam in bij “Vind uw verkooppunt”.

 

 

Informatie aanvragen